Zondag 22 april 2018
UZ Gasthuisberg, Leuven
Nu inschrijven

Praktische informatie

Datum

Zondag 22 april 2018

Doelgroepen

Herboristen, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingsconsulenten, kruidentelers, cosmeticaspecialisten, verpleegkundigen, lesgevers en al wie interesse heeft in kruiden en voedingssupplementen

Tarieven

Normaal tarief

€ 75 (na 18 april betaal je € 85)

Reductietarief

€ 65 (na 18 april betaal je € 75)

Locatie

UZ Gasthuisberg
Onderwijs & Navorsing 2 (O&N2)
Auditorium BMW1
Herestraat 49
3000 Leuven

> Toegankelijkheid

Bereikbaarheid

Met de wagen

Er wordt gratis parking voorzien op parking de Villa die vlakbij O&N 2 gelegen is. Een toegangscode zal u kort voor het congres bezorgd worden.

  • Via de autosnelweg E40
    Tussen afrit 22 en 23 neemt u de autosnelweg E314. Lees verder "via de autosnelweg E314".
  • Via de autosnelweg E314
    U neemt afrit 17 en rijdt richting Leuven tot aan de stadsring (Brusselsepoort). U rijdt rechts de stadsring op en verlaat hem bij de eerste afrit: "UZ Leuven" is aangeduid. Volg de richtingaanduiding "Onderwijs & Navorsing" aan het rond punt. U blijft "Onderwijs & Navorsing" en vervolgens "Parking De Villa" volgen.
  • Parking
    Er wordt gratis parking voorzien op "Parking De Villa" die vlakbij O&N 2 gelegen is. Een toegangscode zal u kort voor het congres bezorgd worden.

Met het openbaar vervoer

Het station van Leuven ligt op ongeveer 4 km afstand van het ziekenhuis. U kunt er de bus "3 Lubbeek-Pellenberg-Leuven" nemen om de 15 minuten richting "Campus Gasthuisberg". De bus gaat door het stadscentrum, houdt halt aan de hoofdingang van het UZ Gasthuisberg en heeft eindhalte aan de ingang van de campus Onderwijs & Navorsing 2.