Zondag 28 mei 2017
De Melkerij, Zemst
Nu inschrijven

Praktische informatie

Datum

Zondag 28 mei 2017

Doelgroepen

Herboristen, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingsconsulenten, kruidentelers, cosmeticaspecialisten, verpleegkundigen, lesgevers en al wie interesse heeft in kruiden en voedingssupplementen

Tarieven

Normaal tarief

€ 75 (na 23 mei betaal je € 85)

Reductietarief

€ 65 (na 23 mei betaal je € 75)

Locatie

Gemeenschapscentrum De Melkerij
Brusselsesteenweg 3
1980 Zemst

www.gcdemelkerij.be

Bereikbaarheid

Met de wagen

  • Vanuit Antwerpen Op de E19 richting Brussel neem je afrit Mechelen-Zuid (10). Aan de rotonde ter hoogte van Technopolis, neem je de tweede uitrit en hou je rechts aan, richting Zemst. Na 2,5 km zie je de Melkerij aan je linkerkant, naast de voetbalterreinen van FC Zemst.
  • Vanuit Brussel
    Op de E19 richting Antwerpen neem je afrit Zemst (11). Bovenaan de afrit ga je linksaf en volg je de N267 richting Zemst/Weerde. Aan de eerste verkeerslichten, sla je rechts de Vredelaan (verder de Stationslaan) in. Rij tot aan de verkeerslichten en sla daar rechtsaf. de Melkerij bevindt zich 500 meter verder aan je rechterkant, naast de voetbalterreinen van FC Zemst.
  • Vanuit Mechelen
    Rij vanaf het trein- en busstation van Mechelen over de viaduct richting Zemst. de Melkerij bevindt zich na 5 km aan je linkerkant, naast de voetbalterreinen van FC Zemst.

Met het openbaar vervoer

Vanuit het trein- en busstation in Mechelen brengt buslijn 282 je in 8 minuten tot aan de halte Melkerij in Zemst. Vanuit het station van Vilvoorde doe je er met diezelfde buslijn 16 minuten over. Je kan je route plannen via www.nmbs.be en/of www.delijn.be.

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt van de Melkerij.